eriknancy.reismee.nl

Het paradijs op Phu Quoc

Hallo allemaal,

Na een lange reis van het midden van Vietnam naar het zuid-westen zijn we aangekomen op Phu Quoc. Wat een schitterend eiland is dit zeg. Het Hawai van Azie. Van het vliegveld af werden we opgehaald door ons geboekte resort, Mango Bay Resort. Wow wow wow. wat ee prachtig gebied hebben ze hier gebruikt voor het resort. sranden palmen koraal gewoon te veel om op te noemen. Er is reeds een foto geupload waar je ons ziet bij het eerste huisje, we zij inmiddels verhuisd naar een ander huisje, waar we 2 nachten hebben verbleven.

De eerste avond was het meteen super gezellig en hebben we de champions league finale gekeken met de andere gasten en Robben het winnende doelpunt zien scoren. Om 0100 was het verzamelen en werden we met een taxi naar het huis van de receptionist gebracht, een bont stel van duitsers nerderlanders slowaken parijzenaren finnen en nog een paar uitheemse mensen :).

Gisteren zijn we verhuisd naar het 2de huisje waar we bijna pal aan het strand zitten en vanaf onze veranda heerlijk van het uitzicht kunnen genieten, Dit is pas echt vakantie. over 2 nachten zit het er hier echter al weer op en verhuizen we naar een ander resort wat iets meer in het binnenland ligt, maar waar door we ook sneller en makkelijker in de stad kunnen komen.

Hier laat ik het even bij.

groeten uit het zon overgoten en schitterende Phu Quoc

temp - 27 graden klein windje blauwe hemel en een prachtig uitzicht.