einde van een deel
hallo allemaal
even een korte update van onze kant. Gisteravond met mijn familie zitten skypen/chatten. Dat was heel leuk om even te doen. Even iedereen spreken en verhalen uitwisselen.
We zijn aan het eind gekomen van onze tijd bij opa en oma. We zijn als laatste nog even bij de graven van de familie Ho wezen kijken waar de overgrootmoeder van Nancy ook begraven ligt. Het is een beetje lastig uit te leggen hoe dat precies gaat, dat zal ik later doen met fotos erbij.
Het waren 9 of 10 leuke, warme en gezellige dagen hier bij de familie Ho. Het waren dagen waarop ik af en toe dacht dat de vietnamezen knettergek waren maar dat ze onder die harde bruine huid van ze eigenlijk gewoon hardstikke lief zijn. Het is nu bijna 2000 en we hebben van iedereen afscheid genomen behalve opa en oma. dat doen we morgen, als we heel vroeg, 0400, in de taxi springen richting het vliegveld van Da Nang. wederom een taxirit van 1,5 a' 2 uur. we reizen naar Ho Chi Minh en dan meteen door naar Phu Quoc. waar we 10 dagen willen verblijven.
hier laat ik het even bij.
bedankt voor de vele leuke reacties.
groetjes ons
(hildegard, de Forbiden City en het oorlogsmuseum had ik reeds bezocht maar toch nog bedankt voor de tip.)